Tehnologie de ultimă generație

Dispunem de o linie de echipamente tehnologice proiectate pentru curățarea filtrelor DPF, FAP și a catalizatoarelor SCR. Putem realiza curățarea cu succes a filtrelor pentru autoturisme, camioane, autocare, mașini și vehicule utilitare.

Filtrul demontat de pe autovehicul este supus procesului de curățare, în care sunt utilizate substanțe chimice combinate cu un jet de apă la o temperatură și presiune corespunzătoare.

Procedura este una foarte eficientă și nu implică absolut niciun risc de a deteriora cartușul din interiorul filtrului. Se garantează refacerea eficienței filtrului de particule până la 98%.

Echipamentul oferă posibilitatea de a măsura nivelul de încărcare al filtrului, înainte și după ciclul de curățare, cât și tipărirea rezultatelor pentru a evalua eficacitatea procedurii de curățare.

Glisează cu mouse-ul pe imagine în stânga și în dreapta pentru a vedea cum arată un filtru de particule înainte și după curățare cu metoda noastră.

Glisează cu degetul pe imagine în stânga și în dreapta pentru a vedea cum arată un filtru de particule înainte și după curățare cu metoda noastră.

Câteva exemple cu proceduri de curățare

BMW E90 320d

VOLVO C30 2.0d

MAZDA 3 1.6 tdci

Pentru orice marcă și model

Putem efectua curățarea filtrelor de particule și a catalizatoarelor pentru orice marcă și model de autoturism, autoutilitară, camion, autobuz și vehicule industriale.

Completează formularul pentru a trimite o solicitare de programare