SERVICII DPF24

Echipa noastră se ocupă de operațiuni de curățare a filtrelor de particule și a catalizatoarelor într-un mod profesional. Tehnologia prin curățare chimică este cea mai avansată și eficientă metodă de curățare, la momentul actual, fiind singurul tip de curățare capabil să înlăture eficient atât depunerile de carbon, cât și depunerile de ulei.

Fără tratament termic

Filtrele sau catalizatoarele curățate de noi nu necesită tratament termic, de aceea calitatea curățării față de starea produsului nou original este de 99%.

Fără tăiere

Echipamentele folosite pentru curățare nu necesita tăierea filtrului de particule, acesta rămânând intact. În consecință filtrul nu va suferi modificări mecanice ale carcasei.

Eco-friendly

Echipamentul pe care îl folosim este dotat cu filtre speciale pentru filtrarea aerului și cu un sistem special de spălare cu recircularea soluției, fără a avea conexiuni externe.

Anulare DPF ?

Scoaterea sau anularea filtrului de particule poate cauza probleme serioase cu autoritățile. În cazul în care o mașină este depistată în trafic sau la Inspecția Tehnică Periodică (ITP) cu un filtru de particule anulat sau îndepărtat, vehiculul nu va primi viza ITP și talonul va fi suspendat până la remedierea defecțiunii, în concluzie singura soluție eficientă este curățarea filtrului de particule.

Curăţarea termo-chimică a filtrului de particule

Costul curăţării unui filtru de particule DPF/FAP este infim în raport cu achiziţia unui filtru nou, al cărui preţ poate varia între 1000 şi 5000 Euro

Chiar şi cele mai înfundate filltre au şanse de regenerare, în 99% din cazuri curăţarea având un succes capabil să garanteze utilizarea acestuia pentru parcurgerea cel puţin a câtorva zeci de mii de kilometrii în plus

Nivelul de noxe se va păstra în cotele indicate de producătorul autoturismului în urma curăţării filltrului de particule astfel încât efectuarea Inspecţiei Tehnice Periodice nu va ridica probleme

Pentru fiecare filtru se întocmeşte un raport de verificare care conţine caracteristicile acestuia înainte şi după operaţiunea de curăţare, iar pentru lucrarea efectuată este emis un Certificat de Garanţie.

100%

CLIENȚI MULȚUMIȚI

100%

TRANSPARENȚĂ

999+

FILTRE CURĂȚATE

100%

RAPIDITATE

Pentru orice marcă și model

Putem efectua curățarea filtrelor de particule și a catalizatoarelor pentru orice marcă și model de autoturism, autoutilitară, camion, autobuz și vehicule industriale.

Motor 900-3995cmc
500 lei*

Pentru motoare cu o capacitate cilindrică între 900 și 3995cmc

Motor > 4000cmc
700 lei*

Pentru motoare cu o capacitate cilindrică mai mare de 4000cmc

* Tariful nu include și manopera pentru demontat/montat filtrul de pe mașină.